Cykelservice nära Linköping

I vår verkstad servar och reparerar vi alla våra cyklar som vi säljer samt andra märken i mån av tid. Vi arbetar alltid med den senaste utrustningen, är certifierade och utbildas regelbundet för de varumärken vi säljer. 

Vi är Certifierade elcykelspecialister

Elcykel är en växande marknad och cyklarna blir allt mer avancerade. Vi har certifierade mekaniker inom Bosch, Shimano, Specialized Turbo och Egoing och kan därför serva alla elcyklar vi säljer. Vi har verktygen för att hjälpa dig med digital felsökning, mjukvaruuppdatering och batterikontroll. Vi är även utbildade för serviceprogrammet Cykelkärlek för Crescent och Monark Elcyklar.

Utbildning & Kunskap

Som cykelbutik i dagens läge gäller det att alltid vara uppdaterade om det senaste. Vi på Jannes Cykel ser alltid till att delta på våra leverantörers kurser och utbildningar för att besitta rätt kuskapen inför alla verkstans olika uppdrag.

Cykelreparation och service

Vårt upptagningsområde för kunder är stort och vi har kunder i hela Östergötland, med majoritet i Linköping och Norrköping.

Din cykel genomgår en utförlig kontroll av bland annat bromsar, växlar, kedja och däck. Om något behöver bytas ut tillkommer endast kostnaden för reservdelarna.

Livstids Servicegaranti

Det lönar sig att köpa cykel hos Jannes Cykel! Hos oss ingår alltid Livstids Servicegaranti*. Den omfattar yttre kontroll och justering av kedja, bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmänkontroll av cykelns kondition. 

  • Den fria servicen ingår endast om cykeln är köpt och monterad av Jannes Cykel.

  • Justeringar utförs ej om delarna är allt för slitna och behöver bytas ut.

  • Servicen omfattar ej arbetskostnad för utbyte eller reperation av slitagedelar (t. ex bromsar, växlar och komponenter)

  • Servicegarantin gäller bara privatpersoner och första ägaren (följer inte med om cykeln säljs vidare)

  • Servicegarantin gäller endast cyklar inkpöta från och med 2024-01-01 och mot uppvisande av kvitto.*

 

*Undantag i servicegarantin: Gäller ej lastcykel, trehjulig cykel eller specialcykel. 

Ge din cykel regelbunden service - och spara pengar i längden

Cykelservice är den finaste presenten du kan ge din cykel, och tillbaka får du ökad livslängd och säkrare framfart på Linköpings gator, eller vart du än befinner dig. Det kan vara direkt farligt att använda en cykel du inte servat på länge. Genomför du cykelservice regelbundet sparar du också pengar i längden, då du kan motverka fel redan tidigt. Du kan sedan tryggt cykla med vetskapen att bromsar och andra detaljer är säkra.

Vi har gott om reservdelar för alla ändamål, och du kan vara säker på att din cykel rullar ut säker, pålitlig och snabb från vår cykelverkstad endast tio minuter utanför Linköping. Alltid fri parkering.

En cykelkedja som strular, bromsar som inte tar ordentligt eller en oväntad punktering – lugn, vi på Jannes Cykel i Linköping hjälper dig. Dessutom upptäcks det alltid vid ett tillfälle när du varken har tid eller ork att fixa det. Eller så hittar du varken dina verktyg eller vart du ställt den nya cykelslangen.

Vårt lager av reservdelar kan vara räddaren i nöden inför ett cykelprojekt. Vi servar och reparerar alla typer av cyklar. Det är bara att svänga förbi så tar vi en titt på din cykel och fastställer vad som behöver åtgärdas. Allt för att du ska kunna cykla lugnt, med en cykel som du kan lita på.

Visste du att...

…om du regelbundet servar din cykel får du inte bara en säkrare framfart – du ökar även din cykels livslängd och kan spara pengar i längden genom att i god tid upptäcka kommande reparationer.