Förmånscykel

Leasa din förmånscykel hos oss!

Vi på Jannescykel samarbetar med BusinessBike och erbjuder hela vårt sortiment av cyklar som förmånscykel. Med förmånscykel sparar du upp till hela 50% av kostnaden mot att köpa en cykel privat, tack vare att kostnaden av cykeln dras av på din lön före skatt. 

Vad innebär förmånscykel?

Att ha förmånscykel innebär att man leasar en cykel via sin arbetsgivare istället för att köpa den privat. Fördelarna är många. Exempelvis sparar du upp till hela 50% av kostnaden mot att köpa samma cykel privat. Du betalar månadsvis via bruttolöneavdrag så du får automatiskt finansiering på cykeln och behöver inte bekosta hela cykeln på en gång. Cykeln leasas under en period på 36 månader. Med vår lösning tillsammans med BusinessBike ingår dessutom en heltäckande försäkring. Smidigt, enkelt och kostnadsbesparande!

Hur fungerar det med förmånscykel?

Fler och fler företag intresserar sig för förmånscykeln och det är inte konstigt; förmånen är eftertraktad bland anställda. Med en förmånscykel kan den anställda spara upp till 45% vid ett cykelköp och för dig som arbetsgivare är det 100% kostnadsneutralt. Som anställd finansierar du förmånscykeln via ett bruttolöneavdrag. Då kostnaden dras innan skatt blir priset mycket lägre än ett direkt köp i butik.

Vad kan jag välja för cykel?

På Jannescykel har vi 100-tals olika modeller från kända varumärken. Du kan välja fritt från hela vårt sortiment. Då det inte finns några krav på att du måste använda cykeln i tjänsten kan du välja brett i Jannescykel sortiment så oavsett om du vill ha en Elcykel, Mountainbike, racer, lådcykel, hybrid eller en vanlig standardcykel så hittar du det hos oss. Är du osäker på vad du vill ha så kan vi hjälpa dig i ditt val av cykel. Beroende på hur din arbetsgivare satt avtalet så kan du till och med köpa flera cyklar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kalkytor för förmånscykel

BusinessBike Vorteilsrechner

Kontakta oss så berättar vi mer!