Om oss

En passion för cyklar

Sedan våren 2013 har vi på Jannes Cykel levererat ett brett utbud av cyklar av hög kvalitet. Hos oss är den familjära stämningen och engagerade mottagandet en lika viktig beståndsdel som vårt genuina intresse och stora kunskap. Vi delar gärna med oss av vår passion för cyklar och kan hjälpa dig att hitta just den cykel du behöver!

Brett utbud

I vår stora butik i Ljungsbro har vi cyklar som passar alla – oavsett om du söker en vardagscykel, mountainbike eller elcykel så har vi vad du söker. Vi erbjuder kända varumärken som bland annat Crescent, Trek, Merida och Specialized. I vår verkstad kan vi även hjälpa dig med allt din cykel behöver – service, däckbyte, justera inställningar och mycket mer.

Kunskap är A och O

I takt med att cykelbranschen förändras ser vi till att hålla oss uppdaterade gällande de senaste utvecklingarna. All personal genomför regelbundna utbildningar och vi uppdaterar ständigt våra kompetenser.

Kommunikation är lika viktigt som pedaler…

Att köpa cykel handlar om så mycket mer än att bara köpa – det handlar om att hitta rätt cykel för just dig. Beroende på vad du vill få ut av din cykel är det viktigt att välja den modell som passar dig och ditt ändamål.

  • Satsar du på årets Vätternrundan?
  • Vill du kunna cykla och hämta ditt barn på förskolan?
  • Behöver du uppdatera pendlingscykeln?
  • Eller är det helt enkelt dags för dottern att lära sig cykla?

…och med kommunikation ser vi till att mer än dina pedaler blir rätt

Berätta vad du söker, hur du tänker och vad du känner gällande din framtida cykel så ser vi till att para ihop dig med den cykel som uppfyller dina krav.

Alla människor ser olika ut och fungerar på olika sätt, därför att det viktigt att din cykel är inställd efter dina preferenser. Allt ifrån modell och ramstorlek till höjd på sadeln och vinkeln på styret ska vara anpassat efter att göra din cykelupplevelse så bra som möjligt.

Perfekt anpassad cykel för dig

Tanken är att du ska kunna lämna vår butik cyklandes på din nya cykel. Den ska ha rätt inställningar direkt och vara anpassad efter just dig. Är det något som känns tokigt? Säg till så hjälper vi dig.