Cykelservice nära Linköping

En cykelkedja som strular, bromsar som inte tar ordentligt eller en oväntad punktering – lugn, vi på Jannes Cykel i Linköping hjälper dig. Dessutom upptäcks det alltid vid ett tillfälle när du varken har tid eller ork att fixa det. Eller så hittar du varken dina verktyg eller vart du ställt den nya cykelslangen.

Vårt lager av reservdelar kan vara räddaren i nöden inför ett cykelprojekt. Vi servar och reparerar alla typer av cyklar. Det är bara att svänga förbi så tar vi en titt på din cykel och fastställer vad som behöver åtgärdas. Allt för att du ska kunna cykla lugnt, med en cykel som du kan lita på.

Serva din hoj i vår verkstad

Cykelservice är den finaste presenten du kan ge din cykel, och tillbaka får du ökad livslängd och säkrare framfart på Linköpings gator, eller vart du än befinner dig. Det kan vara direkt farligt att använda en cykel du inte servat på länge. Genomför du cykelservice regelbundet sparar du också pengar i längden, då du kan motverka fel redan tidigt. Du kan sedan tryggt cykla med vetskapen att bromsar och andra detaljer är säkra.

Vi har gott om reservdelar för alla ändamål, och du kan vara säker på att din cykel rullar ut säker, pålitlig och snabb från vår cykelverkstad endast tio minuter utanför Linköping. Alltid fri parkering.

Cykelreparation

Vårt upptagningsområde för kunder är stort och vi har kunder i hela Östergötland, med majoritet i Linköping och Norrköping.

Din cykel genomgår en utförlig kontroll av bland annat bromsar, växlar, kedja och däck. Om något behöver bytas ut tillkommer endast kostnaden för reservdelarna.

Visste du att...

…om du regelbundet servar din cykel får du inte bara en säkrare framfart – du ökar även din cykels livslängd och kan spara pengar i längden genom att i god tid upptäcka kommande reparationer.